8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Pakjesbus ziet fietser over hoofd in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een pakjesbus heeft op vrijdagmiddag 23 februari aan de Fransezoom in Nieuwerkerk aan den IJssel een aanrijding gekregen met een fietser. Een oudere dame op de fiets die op het fietspad reed werd geraakt door de bus. Het slachtoffer was na de botsing even buiten westen en omstanders verleenden eerste hulp totdat de hulpdiensten ter plaatse was.

Na onderzoek van het ambulancepersoneel is het slachtoffer meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de fiets van het slachtoffer meegenomen. Op de sociale media in Zuidplas wordt vaker geklaagd over de rijstijlen van pakjes koeriers omdat die vaak veel haast hebben en soms ook het fietspad niet schuwen om tijd te winnen. Of dit de oorzaak is van dit ongeval is niet duidelijk.

Advertentie