8.5 C
New York
donderdag 28 maart 2024

Langdurige werkzaamheden aan waterleiding op Middelweg

Op de Middelweg tussen de kruising met de Zuidelijke Dwarsweg / Bredeweg en de A20 bij Moordrecht wordt de komende weken verder gewerkt aan de waterleiding. Om de werkzaamheden veilig uit te voeren is er voor het verkeer slechts één rijbaan beschikbaar. Het verkeer op de voormalige provinciale weg wordt met verkeerslichten geregeld.

De werkzaamheden zijn nu eenvoudiger uit te voeren nu de weg niet meer gebruikt wordt als drukke provincialeweg. Vanwege de vorst heeft het werk wel enige tijd stil gelegen. Naast het oponthoud vanwege de vorst zit het werk meer tegen. Bepaalde koppelingen voor de aansluitingen naar de bedrijven en woningen zijn nog niet geleverd.

Ondertussen is Stedin momenteel ook bezig met werkzaamheden op de Zuidelijke Dwarsweg. Daar worden bovengrondse stroomkabel vervangen voor een ondergrondse stroomkabel. Wanneer deze werkzaamheden klaar zijn gaat een aannemer in opdracht van de gemeente aan de slag met dit deel van de Zuidelijke Dwarsweg. Het gaat om het deel tussen de Bredeweg/Middelweg en Waddinxveen. De weg wordt op dezelfde manier ingericht als het deel van de Zuidelijke Dwarsweg richting de N219 dat niet zo lang geleden al is opgeknapt.

Werkzaamheden

Advertentie