Melding autobrand op A20 Moordrecht

Een melding van een autobrand op de A20 bij Moordrecht bleek zaterdag 10 maart uiteindelijk mee te vallen. De brandweer werd zaterdagmorgen rond 11.30 uur gebeld vanwege een rokende auto vlak voor de afrit Moordrecht. Bij aankomst van de brandweer bleek er geen sprake te zijn van brand. De motor van de auto bleek oververhit te zijn.

De inzittenden waren in afwachting van de hulpdiensten uitgestapt en waren met een baby in de maxicosi achter te vangrail gaan staan. Ook hadden ze hun bagage uit de auto gehaald. Twee voorbijgangers waren ook gestopt om hulp te verlenen.

Rijkswaterstaat heeft de rechterrijstrook afgesloten zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. Dit leverde wel vertraging op voor het overige verkeer op de A2o. De brandweer heeft de auto een stukje verder geduwd waar de vluchtstrook breder was. De auto is door een berger afgesleept.