Auto bijna in sloot langs Middelweg Moordrecht

Ongeval Middelweg 11 maart

Een bestuurster van een blauwe Peugeot is zondag 11 maart aan het begin van de middag de macht over het stuur verloren. Het ongeval gebeurde op de Middelweg bij Moordrecht. In de bocht vlakbij de kinderboerderij raakte de auto in een slip en kwam achterste voren in de berm vlak bij een sloot tot stilstand. Doordat de auto tegen een paaltje kwam is de auto niet doorgegleden de sloot in. De hevig geschrokken bestuurster bleef ongedeerd en kon zelf uit het voertuig stappen.

Bij het ongeval waren geen andere verkeersdeelnemers betrokken. Een bergingsbedrijf heeft de vrijwel onbeschadigde auto uit de berm getrokken. De auto had alleen een kapot achterlicht en een beschadigde bumper. Uiteindelijk bleken ook een hoop bloeiende Sneeuwklokjes in de berm gesneuveld te zijn.

ongeval Middelweg

Ongeval Middelweg Moordrecht

ongeval Middelweg