8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Buschauffeur met BSO kinderen maakt ruzie met pakketbezorger

Een buschauffeur heeft dinsdagmiddag 13 maart uitgebreid ruzie staan maken op de ’s-Gravenweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. De man vervoerde basisschoolkinderen naar een nabij gelegen BSO op de ’s-Gravenweg. Op zijn weg ernaar toe bleek de ’s-Gravenweg behoorlijk vol te staan met geparkeerde auto’s vanwege het slaan van een eerste paal.
De buschauffeur had het tegemoetkomende verkeer voor moeten laten gaan maar deed dat niet. Ook wilde hij niet een klein stukje achteruit rijden toen hij het tegemoetkomende verkeer tegen kwam. Foto’s van het gebeuren laten zien dat daar ruimte genoeg voor was. De chauffeur vond dat de pakketbezorger maar aan de kant moest gaan ook al was dat veel ingewikkelder.

Uiteindelijk is de pakketbezorger maar uitgestapt om met de buschauffeur in overleg te gaan. Onder toeziend oog van de schoolkinderen wilde deze echter niet meewerken. Uiteindelijk heeft de pakketbezorger de politie gebeld. Een agent heeft in eerste instantie geprobeerd om het probleem telefonisch op te lossen. De buschauffeur wilde echter de politie niet te woord staan. Uiteindelijk heeft de pakketbezorger zijn bestelbus op een inrit weten te krijgen waarna de bus met BSO kinderen is gepasseerd. Buurtbewoners die het voorval zagen gebeuren hebben later van de pakketbezorger begrepen dat hij door de werkgever van de chauffeur is gebeld. De ondernemer zou zijn excuses voor het gedrag van de chauffeur aangeboden hebben.

bus op 's-Gravenweg

Advertentie