8.5 C
New York
dinsdag 16 april 2024

Ontvoerde vrouw belde politie vanaf toilet tankstation De Vink

Een ontvoerde vrouw heeft zaterdagmorgen zelf de politie gewaarschuwd nadat zij onder bedreiging van een vuurwapen de hele nacht met een man mee moest. Het slachtoffer zag kans om op het toilet van BP Tankstation de Vink langs de A20 bij Nieuwerkerk aan den IJssel de politie te bellen. Ze maakte melding van de ontvoering en dat ze in haar gezicht gebeten zou zijn door de man.

Omdat de politie vanuit Gouda niet snel genoeg bij het tankstation kon zijn werd de politie in Rotterdam te hulp gevraagd. Met vijf Rotterdamse politiewagens werd met grote spoed naar het tankstation gereden dat langs de rijbaan richting Gouda staat.
Toen de Rotterdamse agenten aankwamen bij het tankstation kwam het slachtoffer net in paniek het gebouw uitlopen. Daar wees zij haar ontvoerder aan.

De politie kon met gebruikmaking van het dienstwapen de man aanhouden. De verdachte blijkt een 29-jarige man uit Apeldoorn te zijn. De man is naar het politiebureau in Gouda overgebracht. De zaak is verder in onderzoek bij de zeden recherche van de eenheid Den Haag.

Advertentie