8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Politie pakt drugsdealer uit Waddinxveen

De politie heeft deze week drie aanhoudingen verricht in een onderzoek naar een drugsdealer uit Waddinxveen. De man was ook in Moerkapelle actief. De 29-jarige man werd woensdagavond 21 maart gepakt tijdens een deal op de Thorbeckelaan in Gouda. Tijdens de deal greep de politie in. Dit gebeurde na een tip via Meld Misdaad Anoniem in januari van dit jaar.
Na de tip is de politie een onderzoek gestart naar de handel van de Waddinxvener. Volgens de tip zou de man voornamelijk actief zijn in Alphen aan den Rijn. Uit het onderzoek bleek dat de man ook drugs verkocht in Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk en Moerkapelle. De politie besloot om uiteindelijk op woensdagavond in te grijpen. Dit gebeurde tijdens het maken van een deal. Twee andere mannen die hierbij betrokken waren zijn ook opgepakt. Het gaat om een 29-jarige man uit Boskoop en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Na de aanhouding heeft de politie ook de woning van de hoofdverdachte in Waddinxveen doorzocht. Hierbij werd een hoeveelheid hard drugs gevonden. Ook in de auto van de man is drugs gevonden. De drugs zijn in beslag genomen en de hoofdverdachte is voorgeleid aan de Rechter Commissaris. De andere twee verdachten zijn na verhoor heen gezonden.

Advertentie