Golfbaan IJsselweide wordt Jurassic mining en footgolf terrein

Golfbaan IJsselweide langs de IJsseldijk, op de grens van Gouda en Moordrecht, zal na 1 juli 2018 wordt omgedoopt in Park IJsselweide. Dit park wordt dan een family & business entertainment center dat meer gaat aansluiten bij de bestaande Jurassic golf. Dit is  een midgetgolf baan in het thema van de prehistorie. Op de 18 holes golfbaan is er in het verleden gespeeld door bekende Nederlanders zoals Ruud Gullit en Johan Cruyff. Huidige golfers zijn niet meer zo honkvast en met het grote aantal golfbanen in Nederland is de concurrentie te groot geworden.

Een van de activiteiten die IJsselweide wil gaan aanbieden is footgolf. Footgolf is een combinatie van voetbal en golf waarbij men de bal in een hole moet zien te krijgen in zo weinig mogelijk beurten. Een andere activiteit zal het Jurassic mining worden, een goudzoekersdorp dat meer zal aansluiten bij de al aanwezige Jurassic golf.  Park IJsselwijde hoopt hiermee meer boekingen voor feestjes en bedrijven te kunnen aantrekken. De Brasserie op het terrein zal niet worden gesloten, deze blijft bestaan voor lunch, diner en bijeenkomsten.

Midget golf Jurassic Golf
Nu nog een golfbaan, straks een goudzoekersdorp