8.5 C
New York
donderdag 9 juli 2020

Enorme drukte bij Hitlandrun met goed weer

Op zondag 22 april was er grote drukte bij de Hitlandrun in Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel, honderden hardlopers liepen de run in het bos en door de weilanden. Om 11 uur werd de dag afgetrapt door de kinderen die de 1 kilometer of de 2 kilometer gingen hardlopen. Na een bui regen trokken de wolken weg en gingen de volwassenen aan de slag.  Die konden kiezen tussen de 5 of 10 kilometer op een uitgezet parcours door het park in de stralende zon en warmte.

De opbrengst van de Hitlandrun komt ten goede van het team Geen Getrut die binnenkort meedoen aan de Roparun. Met deze estafettetocht wordt geld opgehaald voor  het toevoegen van leven aan de dagen, waar geen dagen kunnen toegevoegd aan het leven van kankerpatiënten. Het team Geen Getrut doet de estafette van Hamburg naar Rotterdam tijdens de pinksterdagen.

Bij de kidsrun werd de 1km bij de jongens gewonnen door Thiemo Richi, bij de meisjes Layana Crafith. Bij de 2km was bij de jongens Juan Populiers de snelste, bij de meisjes won Eva van der Molen.

Alle finishfoto’s van de volwassenen en samenvatting kinderloop staan hier

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg