8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Gezellige lunch speciaal voor mantelzorgers

Welzijn Zuidplas en het steunpunt mantelzorges gaan, in opdracht van de gemeente Zuidplas, een lunch organiseren voor de mantelzorgers in de gemeente Zuidplas om hiermee aan te geven hoe groot het respect is voor hun werk.  “Voeding is nodig om op krachten te blijven. Zorg voor uzelf is ook nodig om het zorgen voor de ander vol te kunnen houden. Om u tips aan de hand te kunnen doen zijn de ergotherapeuten van Praktijk Joosten bij ons. Tijdens en na de lunch geven zij ons handvatten en adviezen om te letten op lichamelijke en geestelijke overbelasting en hoe u hier mee om kunt gaan” laat men in het persbericht weten.

Er zijn twee momenten uitgekozen voor de lunch:

  • Op dinsdag  8 mei 2018 is de lunch voor mantelzorgers uit Moerkapelle en Zevenhuizen in De Nieuwe Rank,  Kerkepad 1 te Moerkapelle.
  • Op donderdag 17 mei is de lunch voor mantelzorgers uit Moordrecht in De Kroon, voormalig Moerdregt, Land voor Water 3 te Moordrecht

De bijeenkomst begint om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Graag aanmelden via: Mantelzorg@welzijnzuidplas.nl of bel 0180-310050 (inspreken is voldoende) Kent u andere mantelzorgers? Meld ze gerust aan en kom samen naar de lunch! Welkom!

Advertentie