8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Motorrijder belandt in sloot na ongeval op N219 bij Zevenhuizen

Voor een motorrijder eindigde een motorrit op zondag 6 mei met een nat pak en een rit met de ambulance naar het ziekenhuis. De man belandde door nog onbekende oorzaak met zijn motor in een sloot langs deN219 bij Zevenhuizen.

Even voor half twee reed de onfortuinlijke motorrijder over de N219 tussen Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel.  Door een nog onbekende reden verloor de man de macht over het stuur en belandde via de berm onder zijn motor in de sloot. De motorrijder wist gelukkig al snel zelf onder zijn motor vandaan te komen. Verschillende automobilisten en collega-motorrijders zijn direct gestopt om de man te helpen en de hulpdiensten te waarschuwen. De man is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

De motor is door een berger uit de sloot gevist en meegenomen. Ten tijde van de afhandeling van het incident was de rijbaan in de richting van Nieuwerkerk aan den IJssel door de politie afgesloten, het verkeer werd over de parallelrijbaan geleid. Door het tijdstip van het ongeval ontstond er weinig overlast voor het overige verkeer.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg