8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Zonnige plantjesmarkt en kofferbakverkoop tijdens hemelvaartsdag

Op hemelvaartsdag 10 mei 2018 was er een plantjesmarkt en kofferbakverkoop op het raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Net als de autocross in Zevenhuizen is dit een aloude traditie en het plein was goed gevuld. Het aantal plantenverkopers viel iets tegen maar in totaal telde Patrick Baas van stichting Evenement ruim 30 verhuurde kramen.

Volgens Baas was het vooral in de ochtend heel druk geweest en iets minder in de middag. Naast plantjes waren er kramen met bijvoorbeeld diverse windmolens, kleding maar ook diverse tweede handsartikelen. Het weer was ook goed en daarom bleven mensen ook lang staan kijken bij de kramen of nog wat drinken. Stichting Evenement kijkt terug op een succesvolle middag.

 

Advertentie