8.5 C
New York
donderdag 16 september 2021

Boekenmarkt in Ringvaartkerk vol verrassende items

Elke tweede zaterdag van de maand is tussen 10:00 uur en 13:00 uur in de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan in Nieuwerkerk aan den IJssel een boekenmarkt. De opbrengst van deze markt gaat naar een breed scala van kerkelijke doeleinden.

Naast boeken zijn er diverse zelfgemaakte producten te koop voor hetzelfde doel, zoals jam en stroopwafels. Voor bezoekers is de koffie gratis in deze mooie vernieuwde kerk en appeltaart, zelfgemaakt maar te koop voor het goede doel, is hierbij een smaakvolle aanvulling. Voor geïnteresseerden is een boek gemaakt over hoe men de Ringvaartkerk heeft verbouwd: dit boek is verkrijgbaar voor 10 euro.

In totaal zijn er 5.000 tot 6.000 boeken te vinden op de boekenmarkt. Ook CD’s, DVD’s en langspeelplaten op vinyl zijn op de markt te vinden.

Tussen de items werd bijvoorbeeld een LP van Lucifer aangetroffen: deze langspeelplaat is een collectorsitem met Henny Huisman, die zangeres Margriet Eshuijs begeleidt op drums met de evergreen “House for Sale”.  Misschien heeft iemand vandaag de LP gescoord, anders is er op 9 juni een nieuwe kans.

Volop boeken te koop

Boek over de verbouwing van de Ringvaartkerk, verkrijgbaar voor 10 euro

naast boeken en vinyl ook zelfgemaakte producten verkrijgbaar

Naast boeken ook CD’s en LP’s verkrijgbaar

Een collectors item in de bak met LP’s.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
684VolgersVolg