8.5 C
New York
donderdag 9 juli 2020

Provincie wil meer aandacht voor fietsen in Zuid Holland

De provincie Zuid Holland, de Fietsersbond en de ANWB hebben de handen inéén geslagen om het fietsen in Zuid Holland onder de aandacht te brengen.  De fietsersbond heeft een drietal korte routes gekozen in de provincie, waaronder rondje Rotte, die zeker de moeite waard zijn om te fietsen. De ANWB heeft zelfs een lange route gemaakt : de Limes route. Vanaf Katwijk langs de Rijn gaat de route langs allerlei herinneringen uit de Romeinse tijd. Op deze pagina hebben ze alles samengevat : Fietsen in Zuid Holland  (PDF)

De provincie is blij met fietsen maar snapt dat soms ook een rustmoment gekozen moet worden, Dat kan straks op vele nieuwe plekken met een bankje en wie weet er nu beter waar de bankjes kunnen komen dan de fietsers zelf. Daarom vraagt de provincie aan fietsers om met tips voor goede locaties te komen. Een locatie doorgeven werkt heel simpel via www.zuid-holland.nl/evenzitten. Komt u op uw fietstocht dé ideale plek tegen? Dan pakt u uw smartphone, gaat u naar de mobiele website en geeft u met één klik de locatie door.  Dit kan uiteraard ook via de laptop of pc als u weer thuis bent.

Link naar de routes :

www.anwb.nl/fietsen/fietsroutes/limesroute
fietsersbond.nl/langsderotte
fietsersbond.nl/rondjediefdijk
fietsersbond.nl/wollebrandroute

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
499VolgersVolg