8.5 C
New York
woensdag 24 april 2024

Toost foodtruck festival is meer dan lekker eten en drinken

Na het succes van vorig jaar is wederom het Toost foodtruck festival op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel neergestreken. Dit jaar met meer trucks met eten maar ook veel meer activiteiten voor kinderen en voor volwassenen. Op de eerste dag was het, ondanks het grijze weer, al druk te noemen. Diverse lekkernijen zoals vers gemaakte pizza, wraps, hamburgers, frietjes, Mexicaanse lekkernijen, een broodje bal of Zuidamerikaanse vis hapjes worden vers klaargemaakt. Voor de zoetliefhebbers zijn er trucks met yoghurt vol toppings of met crepes.

Voor de kinderen is het watervoedsel of pijl en boog schieten, er is een kleine zweefmolen en alternatieve dam en schaakborden. Voor wie echt rust wil hebben kan zich melden voor een stoelmassage en er is een silent disco voor de wie niet naar de live muziek wil luisteren maar wel wil dansen. Het festival is beide pinksterdagen nog open, zondag van 12 tot 23 uur, maandag van 12 tot 21 uur. Gouwe IJssel Nieuws heeft een korte rondgang op film gezet :

 

Advertentie