8.5 C
New York
zondag 19 mei 2024

Rabobank sponsorfietstocht helpt penningmeesters in Zuidplas

Rabobank Gouwestreek organiseert op zaterdag 30 juni voor de tweede keer de Rabobank Sponsorfietstocht. Met de fietstocht kunnen stichtingen en verenigingen uit de regio hun kas spekken.

De fietstocht die op 30 juni gehouden wordt bestaat uit meerdere afstanden. Voor iedere fietser die namens een stichting of vereniging meedoet en de fietstocht uitrijdt stort de Rabobank een bedrag in de kas van die vereniging of stichting. Bij een tocht van 15 kilometer wordt er 5,- euro gedoneerd. Een tocht van 30 kilometer levert 10 euro op en een tocht van 60 kilometer levert 20 euro op. De speciale wielerroute levert de stichting of vereniging 25,- euro op. De fietstochten starten op zaterdag 30 juni vanuit Moordrecht, Gouda en Waddinxveen.

Alle verenigingen en stichtingen uit Zuidplas, Gouda, Waddinxveen en Boskoop kunnen zich tot 1 juni aanmelden voor de fietstocht. ben verschillende organisaties zich aangemeld voor de fietstocht. Fietsers kunnen op 30 juni in ieder geval een keuze maken tussen de onderstaande verenigingen en stichtingen uit Zuidplas. Fietsers kunnen zich voor de tocht aanmelden bij de stichting of vereniging waarvoor zij meedoen.

 • Badminton Club Nieuwerkerk aan den Ijssel
 • Bibliotheek de Groene Venen
 • Gospelkoor El Jakim
 • Korfbalvereniging de IJsselvogels
 • Inloophuis Koffie Enzo
 • Ned. Hervormde gemeente Zevenhuizen
 • PCOB Zuidplas
 • Scouting Moordrecht
 • Speeltuinvereniging de IJsselkids
 • Stichting Leontienhuis
 • Stichting Molen Kortenoord
 • Stichting Ouderinitiatief de Zuidplas
 • Tennisvereniging Moordrecht
 • The Cross-Point Foundation
 • Tourclub Zevenhuizen 80
 • Voetbalvereniging Moordrecht
 • Vrouwen van Nu Moerkapelle
 • Zonnebloem Moordrecht
 • ZPV Van Vliet-Barracuda
Advertentie