Oranje finish avondvierdaagse Zevenhuizen (Video)

Vrijdagavond 8 juni 2018 was de finish van de avondvierdaagse in Zevenhuizen. Het thema was oranje en met een grote geluidstruck reed spreekstalmeester Arie Boertje voor de stoet door het dorp naar de finishplaats bij v.v. Groeneweg. De honderden deelnemers konden terugkijken naar vier avonden wandelplezier met alle dagen mooi weer.

De organisatie kan terugkijken op een klein wondertje. Een aantal maanden geleden hing het doorgaan van de avondvierdaagse aan een zijden draadje. Maar Zevenhuizen zou Zevenhuizen niet zijn als men toch massaal de schouders er onder ging zetten en met hulp van vrijwilligers en vrijwilliger verkeersregelaars kon het door gaan. Cameraman Cees van Gouwe IJssel Nieuws plaatste de camera tussen de wandelaars op de Opril en maakte het volgende filmpje van de finish avond :