Brand in woning Burgemeester Klinkhamerweg Zevenhuizen

woningbrand zevenhuizen

In een woning aan de Burgemeester Klinkhamerweg in Zevenhuizen is dinsdag 12 juni brand uitgebroken. De brand werd ontdekt door buren. Deze zagen rook uit de woning komen en hebben de brandweer gewaarschuwd. Door deze oplettendheid is veel erger voorkomen. Bij aankomst van de brandweer kwam er zowel aan de achterkant als aan de voorkant rook uit de woning. Omdat er niet werd opengedaan heeft de brandweer de deur in geramd. In de woning werd de bewoonster met haar hond aangetroffen. Het bleek dat een lade door onbekende oorzaak vlam heeft gevat.

De bewoonster is door de brandweer naar buiten gebracht. Ze is door ambulance personeel opgevangen en ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De brand bleek beperkt te zijn gebleven tot de spullen in de la. De brandweer heeft deze buiten geblust. Wel is er sprake van flinke rookschade in de woning.