6.6 C
New York
donderdag 27 februari 2020

Gekrulde motorkap en vooral heel veel vertraging na aanrijding op A20 Moordrecht

Na een aanrijding op de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht is dinsdagmiddag 26 juni weer enorme vertraging ontstaan. Het ging om een kop-staart aanrijding waarbij geen gewonden vielen. In eerste instantie stond één van de twee betrokken auto’s stil op de linkerbaan. Gevolg was een enorme file vanaf het Terbregseplein. Volgens de ANWB liep het verkeer vanuit Rotterdam richting Gouda meer dan een uur vertraging op. Het ongeval gebeurde namelijk aan het begin van de avondspits rond 16.00 uur.

Op aanwijzing van Rijkswaterstaat en de politie zijn de betrokken auto’s verplaatst naar de vluchtstrook waar een berger zich over één van de voertuigen heeft ontfermt. De andere auto kon vrijwel zonder schade doorrijden. Een gewaarschuwde ambulance was niet nodig en kon direct weer verder. Rond 16.25 uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

ongeval A20 Nieuwerkerk Moordrecht

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
269VolgersVolg
419VolgersVolg