Bomvol en succesvol Jeu de Boules toernooi op Raadhuisplein

Maar liefst 50 teams gingen op zaterdag 7 juli aan de slag met de 28ste editie van het Raadhuisplein toernooi van de Jeu de Boulesclub Nieuwerkerk. Na een koude donkere versie van vorig jaar was het nu erg zonnig en warm en hadden de meer dan 150 deelnemers een goede dag. Het toernooi speelt altijd in twee poules, 1 voor de mensen die het spel onder de knie hebben en meespelen bij verenigingen en een poule voor bedrijven, vriendenteam en organisaties. In deze poule deed het college van Burgemeester en Wethouders en ook Gouwe IJssel Nieuws mee.

Na 4 wedstrijden mochten bij de gevorderde spelers Jeannet Meijer, Emiel Oosthoek en Johan Meijer de eerste prijs ophalen met 4 gewonnen wedstrijden en 39 pluspunten. In de andere poule mochten Erik Venrooij, Miesjel Luijbregts en Amelie van der Horst van Venrooij tandtechniek met vier gewonnen wedstrijden de eerste prijs ophalen. De totaaluitslag staat onder aan deze pagina. Na de prijsuitreiking was er de jaarlijkse loterijtrekking met veel prijzen die beschikbaar waren gesteld door winkeliers en bedrijven uit Zuidplas.

Meer afbeeldingen op onze facebookpagina