Let’s Rock avond bij MOZ-Art

Op zaterdagavond 7 juli j.l. vond de tweede Let’s Rock avond plaats in de zaal van muziekschool MOZ-Art.  De bands Pink Popcorn en The Severals lieten aan familie en vrienden horen waar ze de afgelopen tijd aan hebben gewerkt.  Het repertoire bestond voornamelijk uit Classic Rock songs. Zo speelde Pink Popcorn nummers van Queen, Nirvana, Twisterd Sister en AC/DC

The Severals kozen voor Jet, Foo Fighters, 3 Doors down, Red hot chili peppers, No Doubt en Muse. Als afsluiter speelden ze Pretty fly van Offspring. In beide bands is Marloes de zangeres. Zij wist het publiek mee te krijgen op de belangrijke Classic Rock meezing momenten.

Beide bands bestaan voornamelijk uit (ex) leerlingen van de muziekschool. Zij repeteren al enkele jaren wekelijks op de muziekschool onder begeleiding van gitaardocent Harald Boxtart. Twee maal per jaar krijgen bandjes de gelegenheid zich te presenteren tijdens deze Let’s Rock avonden. Mocht je je aan willen sluiten bij een van deze bands, of wil je in een nieuw op te richten band spelen, neem dan contact op: info@moz-art-zuidplas.nl