8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Winnaars fietstassen actie krijgen prijs bij molen Windlust

Aanstaande zaterdag reikt wethouder Jan Verbeek prijzen uit voor de actie “Pak de fiets – en win een fietstas”. Vier inwoners van Zuidplas raadden bij benadering de hoeveelheid appels die naast een aantal boodschappen passen in twee fietstassen en winnen daarmee een fietstas.  Afgelopen maand hield het Duurzaamheidsplatform Zuidplas een actie onder automobilisten die de winkelcentra in Zuidplas bezoeken.  Automobilisten werd gewezen op het schone alternatief: boodschappen doen met de fiets. Aan de actie was ook een prijsvraag verbonden.

De vier beste inzendingen worden beloond met een fietstas die door de lokale rijwielhandelaren is aangeboden, te weten:  Hoogerwaard2wielers en Rijwielhandel Zuidplas uit Nieuwerkerk a/d IJssel en Fietsklaar.nl en Pigmans Tweewielers uit Zevenhuizen. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 14 juli om 11.30 uur in de Molen Windlust aan de Kortenoord 3 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Advertentie