Overleden persoon gevonden op Sterremos in Nieuwerkerk

Op het fietspad van het Sterremos in Nieuwerkerk aan den IJssel is donderdag 9 augustus een overleden persoon op straat gevonden. Na uitgebreid politieonderzoek op de locatie is er geen enkele indicatie van een misdrijf. De politie gaat dan ook uit van een natuurlijk overlijden.

Het lichaam is in de vroege donderdagmorgen gevonden. De politie heeft daarna de omgeving vervolgens met hekken afgezet en is een uitgebreid onderzoek begonnen. Dit is een standaard procedure wanneer  niet direct alles duidelijk is rond het overlijden van een persoon. Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat uit dit onderzoek is gebleken dat er geen enkele aanleiding is om uit te gaan van een misdrijf. Rond 9.00 uur is het onderzoek afgerond en rest de politie een slecht nieuws gesprek met de familieleden van het slachtoffer.