8.5 C
New York
vrijdag 29 maart 2024

Politie zoekt inbrekers van woning in Zevenhuizen

De politie is op zoek naar 5 tot 6  inbrekers die op de nacht van zondag 1 april 2018 tussen 03:00 en 08:00 uur hebben ingebroken in een woning aan de Bierhoogteweg in Zevenhuizen. Door de verdachten werden een zwarte Porsche Cayenne en een grijze BMW 523i gestolen. De Porsche werd dezelfde morgen aangetroffen op de Toendra in Capelle a/d IJssel. In de wijk Schollevaar  in Capelle aan den IJssel werd aan de Henry Moorepassage een sporttas, afkomstig uit de woning, aangetroffen. De grijze BMW 523i voorzien van het kenteken 3-KNP-28 is nog niet teruggevonden en de recherche vraagt uw hulp bij het onderzoek naar deze au

Van drie van de verdachten is een redelijk signalement te geven aan de hand van de camerabeelden. Verdachte 1: is een man met een slank postuur, hij was gekleed in een gewatteerde groene jas op heuplengte met capuchon en droeg een donkerkleurige trainingsbroek met zwarte sneakers. Verdachte 2: is een man met een gezet postuur. Hij had een donkere pet op en droeg een donkerkleurige jas over zijn schouders en voor zijn gezicht. Hij had een witte blouse/sweater met zwart bewerkte elleboogstukken aan en droeg een zwarte broek met zwarte sneakers. Verdachte 3: is een kalende man met een gezet postuur. Hij droeg een lichtgrijs trainingspak met capuchon en sneakers met een witte zool.

Verdachte 1
Verdachte 2
Verdachte 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herkent u de verdachten, heeft u meer informatie over deze inbraak of weet u waar de gestolen BMW zich bevind? Al uw tips zijn welkom bij de recherche Alphen-Gouda via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Advertentie