8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Golfweek Hitland : sporten en genieten voor het goede doel

Van maandag 3 tot en met zaterdag 8 september wordt er bij Hitland voor het goede doel gegolfd. In deze week kan iedereen aan diverse evenementen deelnemen, waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan diverse goede doelen. Vorig jaar is er 25.000 euro bij elkaar gegolfd, ook dit jaar hoopt Hitland een vergelijkbaar totaalbedrag bij elkaar te golfen en te kunnen verdelen over verschillende goede doelen.
Maar liefst vijf (voornamelijk) lokaal georiënteerde goede doelen zijn dit jaar gekoppeld aan de golfweek van Golfbaan Hitland, te weten: Stichting Uitbus Plus Zuidplas, OpStapBus Capelle, Centrum Camino, Stichting DaDa en Stichting Passie. Stichting Uitbus Plus Zuidplas biedt senioren uit alle dorpen van de gemeente Zuidplas begeleiding bij plezierige uitstapjes, die door hen georganiseerd worden.

Vanaf 2015 blijkt dit een schot in de roos, de behoefte en dankbaarheid is groot. Zo verzorgt de OpStapBus Capelle complete uitstapjes voor Capelse ouderen die een leuke dag willen beleven. Centrum Camino is een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten, voor inwoners van Zuidplas en de regio. Stichting DaDa werkt hard aan één droom: ‘Zorg voor een goede kinderzorg in heel Nederland’, met aanvullingen op de medische zorg en instellingen daar waar nodig. Stichting Passie is een particulier initiatief dat zich specifiek richt op jonge kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis.

Gedurende de golfweek worden er dagelijks openbare golfwedstrijden georganiseerd, gecombineerd met lunch en/of diner. Tijdens de wedstrijden staat gezelligheid, sportief & culinair genieten en natuurlijk de opbrengst voor het goede doel centraal. Iedereen is van harte welkom om aan één of meerdere wedstrijden deel te nemen (minimaal baanpermissie NGF/18 holes voor de wedstrijden
van dinsdag t/m zaterdag). Inschrijven kan tot 4 dagen van tevoren via www.hitland.nl/golfweek, tenzij de wedstrijd al vol is.

Weekprogramma:

  • Maandag 3 september   Nachtgolf voor Uitbus Plus Zuidplas
  • Dinsdag 4 september   Golfen voor Stichting Passie
  • Woensdag 5 september  CruiseReizen.nl Wine & Oysters (VOL)
  • Donderdag 6 september Golfen voor Senioren
  • Vrijdag 7 september   Golfplaza Open
  • Zaterdag 9 september  Hitland Baanrecord wedstrijd

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg