8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Nieuw unicum voor CuliNESSE : geheel uitverkocht 

De voorverkoop van strandfestival CuliNESSE is dit jaar uitzonderlijk hard gegaan. Voor het eerst sinds 2010 is het festival volledig uitverkocht en zullen er geen tickets meer aan de deur te koop zijn. Dit betekent volgens de organisatie dat het festival in drie dagen tijd 36.000 bezoekers naar het strand aan de Zevenhuizerplas zal trekken.

Het succes heeft CuliNESSE o.a. te danken aan de steun van alle vaste bezoekers uit de regio. Veel gasten komen al sinds editie één. Mede door de trouwe bezoekers hebben zij de bijzondere line-up van 2018 werkelijkheid kunnen maken: o.a. BLØF, Kensington, Golden Earring, Candy Dulfer en Danny Vera. Ook boekte CuliNESSE haar eerste buitenlandse artiest: de Belgische Milow.

CuliNESSE zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus op het strand van Nesselande, Rotterdam. Naast de goede artiesten kan er ook dit jaar weer genoten worden van gerenommeerde restaurants uit de regio. Dit jaar zullen er maar liefst 12 pop-up restaurants zijn waaronder een eigen CuliNESSE restaurant. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst een bijzondere nieuwkomer, tweesterrenrestaurant : Fred. Je vindt deze culinaire hoogvlieger op het waterponton, waar nog nooit eerder een restaurant op te vinden was.

Foto : Organisatie CuliNESSE / Evert Buitendijk

Advertentie