8.5 C
New York
woensdag 8 juli 2020

Start cursusjaar Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs

Muziekschool MOZ-Art deed op zaterdag 25 augustus mee aan de Open Dag in Swanla. Dat leverde een aantal nieuwe enthousiaste leerlingen op zoals op bovenstaande foto. De instrumentale en vocale jaarcursussen van Stichting MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas starten voor nieuwe leerlingen in de eerste week van september.

De korte cursussen Muziek op Schoot, Muziek met Peuters, Spelen met Muziek en de cursus Algemene Muzikale Vorming beginnen pas in de loop van de maand. Voor diegenen die nog niet weten welk instrument ze willen bespelen, organiseert MOZ-Art korte kennismakingscursussen die op elk gewenst moment in het jaar kunnen aanvangen. Op zaterdag 8 september is er Open Huis op de muziekschool in Nieuwerkerk van 13.00-16.00 uur. Kun je niet? Vraag dan een proefles aan op een ander moment 0180-315462

Voor meer informatie zie: www.moz-art-zuidplas.nl

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
498VolgersVolg