8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Dance Parade 2018 in teken van muziek en KiKa

Daar waar men in Rotterdam al jaren roept dat de dance parade terug moet keren is er in Zuidplas wederom de jaarlijkse dance parade op zaterdag 8 septemger. Net als vorig jaar heeft de organisatie VEDJ gekozen voor een goed doel dat gekoppeld is aan de bonte tocht van muziektrucks. Dit jaar wordt er geld op gehaald voor KiKa onder het motto : dans kinderkanker de wereld uit.

De 10 vrachtwagens hebben elk een verschillende muziekstijl variërend van jaren 70 tot de stampende hardcore house. De optocht start om 13:30 uur op de Hoogeveenen en gaat eerst door het dorp Zevenhuizen.  Hierna zal de stoet doorrijden naar Nieuwerkerk aan den IJssel langs de wijk Zuidplas en daarna door Dorrestein heen. De stoet eindigt op de Hoogeveenen.

Iedereen mag gratis mee op de vrachtwagens tijdens de parade maar de organisatie benadrukt dat er alleen op de opstappunten op en afgestapt mag worden. Ook wordt er streng gehandhaafd tegen alcohol en drugs op de wagens. Meer informatie over de muziekstijlen en over de route is te vinden op de website van de dance parade

Advertentie