Afsluitingen tunnel Bredeweg in avond en Vierde tochtweg overdag

De gemeente Zuidplas en Stedin gaan de aankomende dagen hard aan het werk op diverse locaties in de gemeente. Hierbij worden twee wegen afgesloten, iets waar de gemeente nog niet over heeft gecommuniceerd. Wel zijn er op de locaties al borden geplaatst met de mededeling van de afsluiting. Op donderdagavond 13 september wordt de tunnel onder het spoor aan de Bredeweg in Zevenhuizen afgesloten. In overleg met de provincie wordt de tunnel schoongemaakt waardoor tussen 20:00 uur en de volgende ochtend 06:00 uur een omleiding zal zijn via de A12 en de Moordrechtboog.

Op vrijdag 14 september gaat Stedin aan de slag met de bokpalen aan de Vierde Tochtweg in Moordrecht tussen de spoorweglaan en het dorp. Tussen 08:00 en 16:00 uur is de weg geheel afgesloten voor al het verkeer en is er een omleidingsroute via het dorp, de middelweg en de parallelweg langs de A20. Stedin heeft de verwachting dat de extra reistijd maximaal 5 minuten is voor automobilisten,