Musical Alleen op de wereld door jongerentheater Quint in theater Swanla

De musical Alleen op de wereld is een feel good verhaal over de achtjarige vondeling Rémi die door zijn pleegvader wordt verkocht aan de oude straatmuzikant Vitalis. Met het aapje Jolie-Coeur en de honden Capi, Dolce en Zerbino trekt hij als rondreizend artiest door het keiharde Frankrijk van 1870 heen. Een ontroerende zoektocht van een kleine jongen op zoek naar zijn familie. Het wordt gespeeld door jongerentheater Quint op zondag 30 september, aanvang 15.00 uur. Reserveren kan via: www.jongerentheaterquint.nl

jongerentheater Quint  maakt sinds 1999 jaarlijks een of twee jongerenvoorstellingen voor middelbare scholieren en sinds 2003 één familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 of 6 jaar. Onze overige activiteiten bestaan uit het geven van theaterworkshops voor het voortgezet en basisonderwijs. We zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel en werken met 60 (wisselende) jongeren uit de regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas.