8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Nachtafsluitingen N207 tussen ´t Weegje en Westergouwe

De provincie gaat in verband met werkzaamheden de N207 tussen de rotonde bij ´t Weegje en de Eurotonde bij Westergouwe afsluiten tussen 21:00 en 06:00 uur in de nachten tussen 24 en 26 september. In de nacht van 25 op 26 september is op de Eurotonde ook de afslag naar industrieterrein Gouwestroom afgesloten. Fietsers worden langs de werkzaamheden geleid. Alle gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Gouda.

Met de werkzaamheden wordt het profiel van de hoofdrijbaan iets aangepast zodat het water naar de juiste kant wordt afgevoerd. Nu loopt het water van het wegdek voor een deel richting de Ringvaart, waar het tegen de dijk blijft staan. Na de werkzaamheden loopt al het water naar de kant van Westergouwe, waar het goed kan worden afgevoerd. De werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud aan de N207 bij Gouda.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg