Op Paddenstoelentocht met de Rotta Rangers

In de herfst gaat het meer regenen en laten de bomen hun blaadjes vallen. Goed voor de groei van de paddenstoelen. Kun jij een bruine paddenstoel ontdekken tussen de bruine herfstbladeren? En groeien paddenstoelen alleen op de grond? Hoeveel verschillende kleuren en soorten paddenstoelen kun je eigenlijk vinden? En waarom zie je in de herfst zo veel spinnen?

Op zaterdag 13 oktober kunnen actieve kinderen tussen de 7-13 jaar weer volop genieten van een leuke speurtocht in de natuur met gidsen van Natuur- en Vogelwacht Rotta. Je kunt je inschrijven voor de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur en in de middag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Onder het mom ‘Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding’ zorg jij zelf voor goede schoenen of laarzen en kleding die vies mag worden. De verzamelplek is nog niet bekend. Wanneer je je hebt aangemeld, krijg je daar later bericht over.

Struin je met ons ons mee? Geef je snel op, want VOL is VOL. Aanmelden kan via rotta.jeugd@gmail.com. Deelname kost € 2,00