Ringsteken blijft geliefd bij chauffeurs

Op zaterdag 6 oktober organiseerde stichting Evenement wederom het truckringsteken op industriegebied de Hoogeveenen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In tegenstelling van  de regenachtige editie van vorig jaar was het dit jaar mooi weer en deden weer veel vrachtwagens mee. Doelstelling is om vanuit de cabine de ringen te steken die aan een haak hangen met een stok. Dit vraagt nogal veel vaardigheid bij zowel de chauffeur als de steker die uit het raam hangt. 

De organisatie hoopt in de toekomst weer terug naar het dorp te mogen met het evenement, dat trekt meer toeschouwers. De aanwezige toeschouwers konden in ieder geval genieten van de 2 oefenronden, de selectieronde en uiteindelijk de finale.  Met dank aan Priscilla Oudshoorn-van Gelderen hebben we een fotoreportage op facebook


foto ’s : Priscilla Oudshoorn-van Gelderen