Zuidplas Muziekfestival maakt Zevenhuizen bekoorig

Op zaterdag 6 oktober was er het Zuidplas Muziekfestival in Zevenhuizen. In de drie kerken en in de Zevenster werd er door diverse koren opgetreden. Daarnaast  verzorgden de  leerlingen van MOZ-Art, muziekonderwijs in  Zuidplas, in een flink aantal winkels en in de Zevenster leerlingen van MOZ-Art, muziekonderwijs Zuidplas optredens .

In Dorpshuis Swanla werd de hele dag (vanaf 10.00 uur) gerepeteerd, tijdens een play-in voor instrumentalisten uit harmonie- en fanfareorkesten, o.l.v. Marko van Esch (dirigent van Kunst na de Arbeid uit Moordrecht). Aan het einde van de play-inn, aan het einde van de dag werd er een gezamenlijk optreden gegeven in de theaterzaal van Swanla. 

Foto : Jacolien Rog
Foto : Jacolien Rog
Foto : Jacolien Rog
Foto : Jacolien Rog