8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Brandweer redt paard uit water langs Knibbelweg in Zevenhuizen

De brandweerlieden van post Zevenhuizen werden op vrijdagochtend 12 oktober opgepiept voor een melding paard te water aan de Knibbelweg in Zevenhuizen. Ter plaatse bleek er inderdaad een klein paardje in een sloot te zijn beland, waar het onfortuinlijke dier niet meer zelf uit kon komen.

Terwijl de brandweer een poging ondernam om het beestje uit de sloot te trekken, bleek dat er toch wat net iets meer mankracht nodig was om de edele viervoeter weer op het droge te krijgen. Met behulp van de brandweerlieden van post Moordrecht, die inmiddels ook opgeroepen waren, lukt het uiteindelijk wel om het dier op de kant te krijgen en stond het paard al snel weer de hoefjes op het najaarsgras.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg