Automobilist verliest auto op A12 bij Zevenhuizen

Op de A12 bij Zevenhuizen is maandagavond een automobilist een auto verloren. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Den Haag. In eerste instantie zag het er ernstig uit omdat de verloren auto op z’n zijkant op de weg belandde. Omdat er niemand in de auto zat vielen de gevolgen, buiten de schade, reuze mee. De opgetrommelde brandweer kon dan ook direct terug naar de kazerne.

Een man was maandagavond onderweg over de A12 met een auto op een aanhangwagen. Ter hoogte van Zevenhuizen schaarde de combinatie en kwam de trekkende auto omgekeerd tot stilstand. De auto die op de aanhangwagen stond rolde ervan af en kwam op het wegdek terecht.

Een berger heeft zowel de auto van de aanhangwagen als het trekkende voertuig meegenomen. Beide zijn flink beschadigd geraakt. Voor het verkeer bleef tijdens de afhandeling van het ongeval één rijstrook beschikbaar wat voor vertraging zorgde.

ongeval A12 Zevenhuizen

Reacties