8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Zevenhuizensche IJsclub denkt tijdens hittegolf aan snert

Terwijl de afgelopen zomerperiode ons land in de ban was van een ware hittegolf en temperaturen van rond de 35 graden geen uitzondering waren was het bij de ijsclub Zevenhuizen alweer tijd om te denken aan kou, ijs en snert. De voorbereidingen voor de Snertwandeltocht Rottemeren 2019 zijn alweer in volle gang. Op zaterdag 5 januari is het weer zover en zal deze inmiddels van heinde en ver deelnemers trekkende wandeltocht weer gelopen gaan worden.

En dit jaar extra bijzonder want het is de jubileumeditie, voor de 5e keer zal de snertwandeltocht georganiseerd gaan worden. Bij een jubileumjaar hoort natuurlijk een extra feestelijk tintje. Allereerst is er de uitbreiding van de afstanden; er kan nu naast de 5, 10, 15 en 21 km ook 25 kilometer gelopen worden. 

Onderweg wordt de inwendige mens niet vergeten en zullen er op de rustpunten verrassende versnaperingen zijn. Uiteraard weer onder het genot van live muziek van verschillende koren en bands. En onderweg vindt u ook de Midwinterhoornblazers. 

Voor de kinderen zijn er verschillende leuke  activiteiten waarbij zij stempels kunnen verzamelen en na afloop een mooi wandeldiploma ontvangen. Voor alle deelnemers is er na deelname een mooie medaille. Kortom de 5e editie van de snertwandeltocht gaat weer een groot feest worden. Wel is er dit jaar voor gekozen dat er alleen gewandeld kan worden, de hardlooptocht de Snertrun zal niet plaatsvinden. 

Houdt voor meer informatie de website, Facebook en Instagram van de ijsclub Zevenhuizen in de gaten. Regelmatig zullen hier nieuwe berichten over de voorbereidingen en de Snertwandeltocht Rottemeren verschijnen en ons “snertpraatje”.

Foto boven ; Archief foto snertloop 2018, foto onder: deel van organisatie:

Advertentie