-1.6 C
New York
vrijdag 28 februari 2020

Zuidplas sportweekeinde : Gala voorstelling vv Nieuwerkerk, IJsselvogels op weg terug, revanche ZVH

Voetbal
In de zaterdag vierde klasse B speelde vv Moerkapelle gelijk in en tegen Woerden met een doelpuntloos duel : 0-0. Daarmee blijven de blauwwitten in bovenste regionen van de stand. vv Moordrecht heeft in deze zelfde poule nog niet verloren, wederom werd er gelijk gespeeld. Tegen Rijnstreek werd het 2-2 waarbij de Moordrechtenaren nog door Timo Koster gelijk kwam na een weggegeven 1-0 voorsprong.  In die vierde klasse F dacht NOC Kralingen goed te starten tegen vv Nieuwerkerk maar het lachen verging de Rotterdammers al snel toen Nieuwerkerk 12x(!) scoorden. Remco Langerveld was de grote man met vijf doelpunten.
In de eerste klasse b op zondag wist Groeneweg weer niet te winnen op sportpart in ’t Verlaat. Waarschijnlijk moet al vroeg de conclusie worden getrokken dat de eerste klasse te hoog gegrepen is voor de Zevenhuizenaren. Den Hoorn bleek uiteindelijk te sterk met een 1-2 overwinning waarbij Groeneweg eerder al een 0-1 had goedgemaakt. 

Korfbal
In de laatste ronde voor de winterstop, waarbij dan de korfballers de zaal in gaan, wist IJsselvogels net als vorige week te winnen en lijkt de weg terug weer gevonden te hebben. In Den Haag wonnen de Moordrechtenaren met 12-15 van GKV. 
CKV Nieuwerkerk ging op bezoek bij de nummer 3 in Hardinxveld -Giessendam maar verloor tegen HKC met 17-15. Omdat koploper Swift wel won is er een gat geslagen van 4 punten en wordt het nog lastig voor Nieuwerkerk bij de hervatting van de veldcompetitie. 

Volleybal Heren
In de tweede ronde van het Nationale Bekertoernooi, speelde CAS CRM / ZVH in Reuver tegen de plaatselijke eerste divisionist EMD-Tooling en Topdivisionistgenoot Inter Rijswijk. In de beide wedstrijden kon CAS CRM de winst binnenhalen. Tegen EMD-Tooling werd via de setstanden 20-25, 22-25, 25-20 en 22-25 een 3-1 overwinning behaald. In de volgende wedstrijd tegen Inter Rijswijk kon CAS CRM zich revancheren voor de in de competitie opgelopen nederlaag. Dit werd door de Zevenhuizenaren op overtuigende wijze gedaan en kon via de setstanden 25-19, 25-20 en 25-22 een mooie 3-0 overwinning boeken.

Volleybal Vrouwen
De Jumbo ZVH dames speelden zaterdag weer in eigen huis en namen het op tegen Vives uit IJsselstein. Na een goede start, verloor ZVH de scherpte en kon Vives de wedstrijd via de setstanden 25-22, 18-25, 20-25 en 17-25 met 3-1 winnen.

Foto boven : Archieffoto

Volg het laatste nieuws

2,155FansLike
272VolgersVolg
420VolgersVolg