8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Internationale Karate Meesters in Sportcentrum Swanla

In het weekend van 10 en 11 november komen vele meesters in de Koreaanse Karatestijl Tang Soo Do te zamen in het sportcentrum Swanla. Op zaterdag vindt daar het Open European International Friendship Tournament plaats – dat wordt georganiseerd door ATO Nederland – en op zondagochtend zijn er seminars.

Opnieuw heeft de ATO het voor elkaar gekregen om een groot aantal Meesters en deelnemers van verschillende organisaties uit binnen- en buitenland naar Zevenhuizen te krijgen. De deelnemers komen uit de volgende landen: Korea (bakermat van de stijl), Maleisië, Groot Brittannië, België, Denemarken, Duitsland en natuurlijk Nederland. De ATO rekent op zo’n 500 deelnemers.

Tijdens het toernooi op zaterdag worden de volgend competities gehouden:

·         VRIJ SPARREN
·         BREKEN
·         STIJLVORMEN
·         WAPENVORMEN 
·         TEAMVORMEN

Voor belangstellenden is de toegang gratis. Het toernooi start om 09:00 uur met de openingsceremonie en de afsluiting zal rond 18:00 uur zijn. Rond het middaguur is er een spectaculaire demonstratie door een demo team uit Maleisië. Op zondagochtend zijn er voor de Tang Soo Do-ka’s nog een aantal seminars en daarna wordt het evenement afgesloten.

Advertentie