8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Coenencoopbrug in Waddinxveen twee weekenden afgesloten

De provincie Zuid-Holland voert in de weekenden van 9 en 16 november reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt op de rijbaan en het fietspad van de Coenecoopbrug in Waddinxveen. De brug is voor alle gemotoriseerd verkeer gesloten van vrijdag 9 november 20.00 uur tot zondagnacht 11 november 23.59 uur en van vrijdag 16 november 20.00 uur tot zondagnacht 18 november 23.59 uur. Het verkeer wordt omgeleid over de Amaliabrug met gele verkeersborden. Fietsers en voetgangers kunnen wel over de Coenecoopbrug.


Het asfalt op de Coenecoopbrug is aan vervanging toe. Daarom wordt het asfalt op de rijbaan en het fietspad vervangen. Ook de voegconstructies op de aanbruggen aan beide kanten van de Coenecoopbrug worden vernieuwd.  Hoewel de provincie er alles aan doet om overlast tot een minimum te beperken, is hinder helaas niet te voorkomen. Met name het frezen van het asfalt kan leiden tot geluidsoverlast in de directe omgeving. Daarom wordt er ’s nachts tussen 00.00 uur en 07.00 uur niet gewerkt.

Vragen kunnen worden gesteld aan het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070-441 6622

Advertentie