Onderbroeken- en sokkendief in Reigerhof mag gaan brommen

Toen een oplettende medewerker van een winkel in de Reigerhof in  Nieuwerkerk aan den IJssel een man betrapt had op het stelen van een aantal onderbroeken en sokken vanuit de winkel ,heeft hij deze man staande gehouden. De 34-jarige man, woonachtig in Nieuwerkerk, werd daarna overgedragen aan de politie. Op het bureau kon de politie Waddinxveen-Zuidplas zijn identiteit vaststellen, waarna bleek dat de man nog een openstaande gevangenisstraf van 35 dagen had. 

Na onderzoek heeft de Officier van Justitie besloten dat de man een geldboete van 200 euro kreeg en werd hij in vrijheid gesteld vanwege dit onderzoek. Die vrijheid duurde heel kort, want de man kon direct beginnen met het uitzitten van zijn 35 dagen, vanwege een eerdere veroordeling. De politie heeft niet bekend gemaakt of de man zijn onderbroeken en sokken mocht houden voor zijn bromperiode.