Beheer gymzaal Burgemeester Nederveenlaan in Zevenhuizen naar sportstichting Zuidplas

Het beheer van de  gymzaal aan de Burgemeester Nederveenlaan in Zevenhuizen gaat over van de gemeente Zuidplas naar de sportstichting Zuidplas. Deze stichting is al verantwoordelijk voor het beheer van diverse sportaccommodaties in de gemeente als ook van de zwembaden in Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht. De gemeente huurt het nu nog van een projectontwikkelaar en dat huurcontract gaat over per 1 januari 2019 naar de sportstichting. 

De gymzaal is in gebruik bij basisscholen de Eendragt en het Reigerbos. Ook gymnastiekvereniging OSS in Zevenhuizen. Daarnaast zijn er in de vakanties activiteiten voor de Jeugdvakantieweek. De sportstichting Zuidplas ontvangt hiervoor een aanvullende instellingssubsidie.