Messiah van G.F. Händel als scratchopdracht in Moordrecht, zangers en violisten gezocht!

Op 1 december zal de Messiah van Handel klinken in de dorpskerk van Moordrecht!  Moordrecht Klassiek gaat namelijk iets nieuws doen! Op 1 december 2018 organiseren wij een scratchdag in de Dorpskerk in Moordrecht. Scratch betekent ‘met niets beginnen’. Ofwel: op één dag een muziekstuk instuderen en dezelfde avond uitvoeren voor publiek. Het concert start op 19.30 uur en de toegangsprijs voor het concert is € 14.50. 

Trudi Bos, voorzitter van Moordrecht Klassiek legt uit : “We voeren de Messiah van G.F. Händel uit onder leiding van de enthousiaste dirigent Wouter Harbers uit Zeist. Zijn vocaal ensemble ‘Lobet Den Herrn’ uit Nieuwerbrug kent het stuk en zal de zang ondersteunen. Er zullen professionele solisten zijn. Het is een flinke uitdaging, maar die gaan wij – als Moordrecht Klassiek – graag aan om veel mensen een fijne muzikale dag te bezorgen. Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden om mee te zingen en in het orkest is nog plaats voor een paar tweede violisten”

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden: www.moordrechtklassiek.nl of een email bericht aan informatie@moordrechtklassiek.nl tel: 0182-374789 of in de kerk