8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Rondstruinen met (klein)kind in de natuur met Rotta

Zin om samen met uw (klein)kind, van 4 tot en met 6 jaar, lekker in de natuur te struinen? Ga dan woensdagmiddag 28 november mee met de enthousiaste jeugdbegeleiders van Natuur- en Vogelwacht Rotta. Men kan  verzamelen om 13.30 uur in ons Natuurcentrum “het Trefpunt” aan de Hoeksekade 164 in Bergschenhoek.

Na een korte introductie gaat men, in kleine groepjes, op avontuur in het naast gelegen Hoge Bergse Bos. Daar valt nog heel wat te speuren en te beleven want de natuur bereidt zich namelijk op allerlei wijze voor op de winter. Genieten tijdens de tocht staat voorop. Om 15.00 uur keert men weer terug in het Trefpunt.

Ieder kind neemt zijn/haar (groot)ouder of begeleider mee. Zorg voor degelijke schoenen en kleding die vies mag worden, want we gaan af en toe van de gebaande wegen af. Deelname aan de struin/speurtocht kost € 2,00 per kind; dit is inclusief drinken en een koekje. Aanmelden is verplicht en kan via e-mailadres: rotta.jeugd@gmail.com (vermeld daarbij voor-en achternaam en geboortedatum van het kind. Wacht niet te lang met inschrijven want er kunnen maximaal 20 kinderen mee.

Wilt u meer weten over Natuur-en Vogelwacht Rotta kijk dan eens op onze interessante website: https://www.rotta-natuur.nl/

Advertentie