8.5 C
New York
zondag 17 oktober 2021

Sinterklaasactie CJG en Cupcake voor Kids massaal gesteund door bedrijven en inwoners!

Met meer 300 cadeaus voor de sinterklaas actie van het CJG en Cupcake voor kids gaan een aantal kinderen deze week een mooi sinterklaasfeest krijgen. Bij de Blokker, Zeeman en Intertoys in de Reigerhof en bij Brick King in het oude dorp stonden dozen klaar om daar geschenkjes voor kinderen in te doen die thuis door het ontbreken aan financiële middelen, geen sinterklaas kunnen vieren.

Elk jaar wordt er voor de kinderen door het CJG Zuidplas en Cupcake voor kids een sinterklaasfeest gevierd. Dit jaar zal dit feest door de barmhartigheid van de inwoners en bedrijven extra glans krijgen. Nynke Bosselaar van Cupcake voor kids is er vooral nog beduusd van: “Wauw, ik heb er geen woorden voor! Het is gewoon zo leuk om te zien dat mensen zoveel over hebben voor een ander!”

ik wil alle winkeliers, bedrijven en inwoners die geven namens de kinderen heel erg bedanken!!

Nynke Bosselaar, Cupcakes voor Kids

De actie mocht rekenen op ruim 150 pakjes bij de vier deelnemende winkels, daarnaast waren er ook nog diverse donaties van bedrijven uit de gemeente waardoor er 300 tot 400 pakjes zijn opgehaald. Op 25 november is het inpakteam al aan de slag gegaan om te zorgen dat de pakjes ingepakt zijn. Organisator Nynke Bosselaar is erg blij met de opbrengst: “wat een opbrengst, ik wil alle winkeliers, bedrijven en inwoners die geven namens de kinderen heel erg bedanken!!”

Inpakteam aan het werk
Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
693VolgersVolg