8.5 C
New York
donderdag 22 februari 2024

Auteur Griet Op de Beeck komt vertellen in Swanla

Op zaterdagavond 8 december komt Griet Op de Beeck naar Zevenhuizen om te vertellen over haar boeken en haar leven. De lezing wordt georganiseerd door de Bibliotheek De Groene Venen, Theater Swanla, de Zeven Muzen en Boekhandel Burger. Leden van de bibliotheek kunnen bij het kopen van een toegangskaart, via internet, een korting krijgen van € 2,50, niet leden betalen 12,50 euro. Dit kan bij de balie van de bibliotheek of op de site van Dorpshuis Swanla.  Boekhandel Burger is aanwezig en in de pauze zal Griet Op de Beeck uw aankoop signeren.

Griet Op de Beeck is een populaire Vlaamse auteur, al heeft ze jarenlang moed moeten verzamelen om dat ook te durven zijn. Na een moeilijke jeugd gaat zij Germaanse filologie aan de Universiteit van Antwerpen studeren. Tijdens haar studietijd geniet zij met volle teugen waarbij zij zich op haar plek voelt bij mensen die lezen en zij graag theaters en bioscopen bezoekt.

Op 31 januari 2013 debuteerde ze met Vele hemels boven de zevende. Het boek werd enthousiast onthaald door de pers en genomineerd voor de AKO literatuurprijs, de Academia literatuurprijs en De Bronzen Uil en het won De Bronzen Uil publieksprijs. Het werd een bestseller. 

Foto : Koen Broos 

Advertentie