Motorrijder gewond bij ongeval op A20

ongeval a20 moordrecht 5 december

Een motorrijder is woensdag 5 december gewond geraakt bij een ongeval op de A20. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Rotterdam tussen Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor zover bij de politie bekend zijn er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. Het slachtoffer kwam hard ten val op het asfalt. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het verkeer heeft een tijd stil gestaan achter het ongeval. De beschadigde motor heeft enige tijd midden op de rijbaan gelegen waardoor de twee rijstroken moesten worden afgesloten. Nadat het slachtoffer geholpen was is de motor van de rijbaan gehaald. Automobilisten liepen een uur vertraging op tussen het Gouwe Aquaduct en de plaats waar het ongeval gebeurd is. Ook op de andere rijbaan ontstond een file door kijkers naar het ongeval. Een berger heeft de motor meegenomen.

ongeval a20 motor