8.5 C
New York
dinsdag 22 juni 2021

Rotta biedt kalender ‘Natuur rond de Rotte’ aan wethouder de Haas

De nieuwe kalender 2019 ‘Natuur rond de Rotte’ is verschenen. Natuurfotograaf Rob Belterman van Natuur- en Vogelwacht Rotta reikte het eerste exemplaar uit aan Daan de Haas, bestuurder van Recreatieschap Rottemeren. De kalender staat vol unieke foto’s van bijzondere voorbijvliegende, lopende of zwemmende dieren in en om de Rotte. Hierin prijken vogels, vissen en kikkers zoals u ze nog nooit gezien heeft. Een aanrader voor natuurliefhebbers!

De heren Belterman en De Haas willen met de kalender de natuur promoten in het recreatiegebied Rottemeren. De kalender is daarom bij diverse boekhandels en restaurants in het gebied te koop voor € 10,-. Wie de kalender koopt, heeft een mooie kalender én steunt het project Biodiversiteit Rottemeren. Met dit project voert Natuur- en Vogelwacht Rotta samen met Recreatieschap Rottemeren allerlei maatregelen uit om de natuur te verrijken, zoals het creëren van nestgelegenheid voor bijzondere broedvogels als de oeverzwaluw, de ijsvogel en de visdief. Belterman heeft ook wel eens aan Gouwe IJssel Nieuws foto’s aangeleverd!

Heeft u belangstelling om meerdere kalenders te bestellen, bijvoorbeeld als kerstgeschenk, of wilt u meer weten over het project biodiversiteit Rottemeren? Neemt u dan contact op met projectleider Eric Kortlandt via kortlandteric@yahoo.nl

Slechtvalk rond de zevenhuizerplas, Bron foto : Rob Belterman

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg