8.5 C
New York
donderdag 22 februari 2024

Oude kerk Nieuwerkerk open tijdens kaarsjesavond

Op 14 december is van 17.00 tot 21.00 uur tijdens de Kaarsjesavond op het Oude Dorp ook de Oude Kerk geopend voor publiek. Er is orgelbespeling, en om 19.30 uur is er een sing-in met medewerking van een muziekgroepje onder leiding van  Dick Marck, en met een korte meditatie door ds H.I. Methorst. Deze sing-in wordt ook uitgezonden via internet (zie de website van de Hervormde Gemeente: ).

In de Vluchtheuvel links (vanaf de Dorpsstraat) is een koffiehoek en een goede-doelen-kerstmarkt met diverse creatieve artikelen. Voor de kinderen is er rechts het speciale kinderkerstknutselfeest. Alle kinderen zijn hier van harte welkom! Breng een vriendje of vriendinnetje mee dat niet zo goed weet wat Kerstfeest betekent!

Advertentie