8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Sfeervol en verrassend kerstconcert in Swanla

Sfeervol Kerstconcert

Op vrijdag 21 december organiseert Swanla in samenwerking met Celina Schrotz een sfeervol en verrassend Kerstconcert. De twee koren die zullen optreden zijn Popkoor Topaz uit Krimpen aan den IJssel en Popkoor S1Voice uit Nieuwerkerk aan den IJssel.

Beide koren repeteren wekelijks onder de enthousiaste  begeleiding van Celina Schrotz. De koren zullen een aantal prachtige Kerstnummers gezamenlijk zingen, zodat er een enorm koor ontstaat met meer dan 120 zangers en zangeressen!

Daarnaast zullen beide koren ieder apart een aantal Kerstliederen en popsongs ten gehore brengen. Staat u te popelen om mee te doen? Dat kan, want er zullen een hoop nummers gezongen worden waarbij uw stem van harte welkom is! Een aantal teksten gaan wij voor u klaar leggen.  Het concert is op vrijdag 21 december 2018 om 20:15 uur en kaarten kosten € 7,50 en zijn te reserveren via www.theaterswanla.nl

Advertentie